Bag om GreenTools® Denmark

Grundlæggeren af Greentools.dk er biolog Anders Aasberg Pedersen. Jeg stiftede i 2003 GreenTools® Denmark og er nu så privilegeret, at jeg kan leve af at formidle viden om have og natur samt udvikle, designe og sælge kvalitetsprodukter af dansk lærketræ og douglasgran.

Jeg har altid været meget interesseret i naturen. Specielt fuglene i haven fascinerede mig meget som barn, og fuglekasseproduktion var en fast vinterbeskæftigelse derhjemme. Efter at jeg havde arbejdet professionelt som biolog i et par år, besluttede jeg mig for at starte som selvstændig og kombinere mit kendskab til fugle og natur med min store passion for træ og træbearbejdning. Træ er et fantastisk materiale, kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne, og så er det et 100% naturligt og bæredygtigt materiale.

Kig også ind på vores blog, hvor du finder spændende indlæg om fugle og dyr i haven, tips og tricks om fuglekasser og fuglefodring.