Fuglefoderhuse af dansk lærketræ

Fuglefoderhuse til alle havens fugle. Alle vores fuglekasser og fuglefoderhuse er fremstillet i hånden af danske holdbare træsorter som lærketræ/douglasgran. Træet stammer fra de store skove omkring Silkeborg i Midtjylland. Skovene omkring Silkeborg drives naturnært og så skånsomt som muligt. Træet er FSC certificeret der er din garanti for bæredygtig skovdrift.

Fuglefoderhuse fremstillet af certificeret dansk træ

Ekstra holdbart træ til fuglefoderhuse

Både lærketræ og douglasgran er  karakteriseret ved deres holdbare kerneved med en varm rødlig farve. Indholdet af kernestoffer i træet bevirker at svampe og bakterier ikke kan nedbryde træet på samme måde som det er tilfældet med andet nåletræ. Det er ikke nødvendigt at behandle lærketræ og douglasgran netop på grund veddets indhold af konserverende kemiske forbindelser.

Unikt dansk design til fuglene

Fuglefoderhusene er designet af Biolog Anders Aasberg Pedersen, med årelang erfaring i fugle og dyreliv i naturen. Materialevalget afspejler både holdbarhed og bæredygtighed, så både fugle og mennesker kan få glæde og gavn af fuglefoderhusene i mange år. Der er lagt stor vægt på praktiske detaljer i formgivningen, så både fugle og mennesker kan få mest mulig gavn af fuglefoderhusene.

Hjælp fuglene med et fuglefoderhus

Specielt i den kolde tid er det vigtigt at fuglene har noget at spise så de kan holde varmen. Fuglene fryser ikke hvis de har mad nok. De sætter simpelthen bare forbrændingen, og den kropslige varmeproduktion i vejret, når kulden indfinder sig. Derfor er det vigtigt at du fortsætter med fuglefodring når først du er begyndt, specielt i kolde perioder. Fuglene foretrækker energitæt foder i kulden, det vil sige foder med stort indhold af fedtstoffer og olier.

Forskellige fuglefoderhuse

Du skal vælge den størrelse og det udseende der passer bedst til netop din have. Der findes mange forskellige modeller og størrelser fuglefoderhuse. Det kan være en fordel at have flere fuglefoderhuse placeret forskellige steder i haven. Så fordeles fuglene og stridigheder mellem territoriehævdende fugle minimeres.

Fuglefoderhuse af douglasgran

Ekstra store fuglefoderhuse