Flotte fuglekasser af lærketræ
           
 
 
 
 
 

Redekasse til stær af dansk lærketræ

Vores redekasse til stær er fremstillet i hånden af dansk lærketræ/douglasgran, fra skovene omkring Silkeborg i Midtjylland. Begge træsorter er karakteriseret ved deres holdbare kerneved med en varm rødlig glød. En redekasse til stær er samlet med uforgængelige rustfristålskruer. Der er lagt stor vægt på en kombination af bæredygtighed og holdbarhed i materialevalget, så både stære og mennesker kan få glæde og gavn af en redekasse til stær i mange år. Se alle de forskellige redekasser og foderhuse til stær.

Stærekasser fremstillet af dansk lærketræ, giv stærene en lun og tør bolig.

Tilmeld dig også vores nyhedsbrev, eller kig forbi vores blog, med biologens spændende indlæg om fugle og dyr i haven, tips og tricks om redekasser og fuglefodring.

Flotte fuglekasser af lærketræ til alle havens fugle

På billedet ses fra venstre: Fluesnapperkasse, mejsekasse, redekasse til stær, falkekasse, og en natuglekasse

Vores redekasse til stær er samlet med uforgængelige rustfristålskruer, der sikrer lang holdbarhed i det fugtige danske klima. Der er lagt stor vægt på en kombination af bæredygtighed og holdbarhed i materialevalget. Det er derfor heller ikke nødvendigt at behandle vores redekasse til stær, hvilket både stære og miljø sætter pris på. Det indbyggede dræn, tilpas ventilation og den fine ru overflade giver fuglene et tørt og lunt bo med et godt klima sommer som vinter.

Stærekasser af dansk lærketræ med hulbeskytter, så spætter ikke kan udvide hullet i stærekasserne

Redekasse til stær med hulbeskytter af rustfristål, beskytter redekasserne mod spætter, der ellers kan udvide hullet i kassen.